Installatie professioneel wifi netwerk

Wifi netwerk kassen en bedrijshallen HZPC Metslawier

Wifi-Support heeft bij HZPC in Metslawier een professioneel Wifi netwerk aangelegd. Het HZPC hoofdkantoor in Joure maakt al enige tijd gebruik van het eerder door ons aangelegde wifi netwerk, hun wens was dan ook om in Metslawier volledig draadloos te kunnen werken. De locatie in Metslawier strekt zich uit over enkele duizenden m2 met diverse soorten gebouwen. Met een uitgebreide site survey is een uitdagend wifi ontwerp gerealiseerd. Door de grote afstanden die overbrugd moesten worden is er gebruik gemaakt van glasvezel verbindingen tussen alle switches, met CAT6 bekabeling naar de accespoints.

Ervaring met Wifi-Support

De wifi is goed en snel aangesloten en de nazorg was ook prima. Al met al zijn wij dus erg tevreden. HZPC Metslawier

Bart Bekkema

ICT beheerder, HZPC Holland

Maak nu een afspraak met een wifi expert

Beheer

Beheer van uw Wifi netwerk kan heel tijdrovend en frustrerend zijn, hoe houd u alles onder controle? Veel voorkomende problemen bij het Wifi beheer zijn;gebruikers die geen toegang krijgen, Verbindingen die wegvallen. Het beheer van accespoints,ontoegankelijk dashboard voor beheer. Tijd voor professioneel Wifi!

Veiligheid

Veilig gebruik van uw Wifi netwerk. Weet u wie er op uw netwerk verbonden is, en waartoe hebben zij toegang. Wie krijgen er wel toegang en wie niet en welke capaciteit mogen ze gebruiken. Veiligheid is tegenwoordig essentieel voor het goed kunnen werken op meerdere devices.

Capaciteit

Niets is vervelender wanneer de snelheid van uw Wifi onvoldoende is of wanneer de capaciteit ontoereikend is voor uw gasten of gebruikers. De capaciteit is afhankelijk van veel factoren. Door het toenemende gebruik van Wifi vraagt dit om een een goede infrastructuur en implementatie.