035-5238300 info@wifi-support.nl
Selecteer een pagina

WIFI VOOR THUIS


Advies wifi netwerk

Het juiste advies

Wifi is onze specialiteit. Wij kijken naar de woning en meten de wifi signalen overal. De juiste positie van de accespoints is van cruciaal belang voor een goed dekkend wifi netwerk. Mogelijk heb je al goede apparatuur maar is deze niet juist gepositioneerd of ingesteld. De vuistregel voor een goed Wifi netwerk thuis is de juiste positie bepaling van de accesspoint en een goede configuratie. Dat doen wij voor je. Je krijgt van ons een kosteloos advies.

Installatie

De installatie van een Wifi netwerk is voor de meeste mensen een onbegonnen klus. Met onze kennis, tooling en ervaring zorgen wij dat het perfect werkt. Geen zorgen over configuraties en beveiligingsinstellingen. Voor ons is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een goede installatie.

Support

Je wilt snel geholpen worden. Neem op zo’n moment direct contact op met Wifi-Support, vaak is het probleem op afstand op te lossen. Dan kan je weer probleemloos verder werken.

Goed wifi op zolder aanleggen hoe doe je dat?

Deze vraag krijg ik vaak.

Het probleem waar men vaak tegenaan loopt is dat er net geen wifi ontvangst op zolder aanwezig.

Je wilt ook geen netwerkkabel door het hele huis naar zolder trekken.

In deze video laat ik je zien wat er nodig is om goed wifi op zolder te realiseren zonder draden te trekken. Ik maak hierbij gebruik van de Aruba Instant on mesh wifi.

 

WIFI-SUPPORT ZORGT VOOR
SUPER WIFI IN UW HUIS

Wij zorgen dat de apparatuur op de juiste plaats geplaatst wordt voor optimaal Wifi. Uiteraard zorgen we dat eventuele kabels netjes weggewerkt zijn. Wij zijn pas klaar als alles goed werkt en je tevreden bent.

Wij garanderen optimale wifi ontvangt zodat je probleemloos kan werken vanuit huis

Meer weten?

Wil je meer weten? Ik vertel je hier graag meer over. Ik ben te bereiken via rene@wifi-support.nl of 06-53922492. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.