035-5238300 info@wifi-support.nl
Selecteer een pagina

WIFI VOOR THUIS


Advies wifi netwerk

Het juiste advies

Wifi is onze specialiteit. Wij kijken naar de mogelijkheden die je woning biedt om accesspoint bekabeld te plaatsen. De juiste positie is van cruciaal belang voor een goed dekkend wifi netwerk. Mogelijk heb je al goede apparatuur maar is deze niet juist gepositioneerd of ingesteld. De basis voor een goed Wifi netwerk is ook voor thuis een Wifi ontwerp met de juiste positie bepaling van de accesspoint. Dat doen wij voor je. Je krijgt van ons een kosteloos advies.

Installatie

De installatie van een Wifi netwerk is voor de meeste mensen een onbegonnen klus. Met onze kennis, tooling en ervaring zorgen wij dat het perfect werkt. Geen zorgen over configuraties en beveiliging instellingen. Voor ons is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een goede installatie.

Support

Als er toch iets mis is, dan wil je snel geholpen worden. Neem op zo’n moment direct contact op met Wifi-Support, vaak is het probleem op afstand op te lossen. Dan kunt je weer probleemloos verder werken.

WIFI-SUPPORT ZORGT VOOR
SUPER WIFI IN UW HUIS

Niks is vervelender dan haperende Wifi tijdens een online meeting. Of als de Wifi weer eens niet snel een video wilt laden. Heb je hier last van? Wij zorgen dat je de juiste apparatuur in huis krijgt voor optimaal Wifi. De Wifi zenders worden op de juiste plekken geïnstalleerd zodat het snel en makkelijk werkt, uiteraard zorgen we er ook voor dat alle kabels netjes weggewerkt zijn. Wij gaan pas weg als alles goed werkt en je tevreden bent.

Aruba Instant On

Bedrijven zijn er in alle maten, maar nu we allemaal een klein kantoor in huis hebben, hebben we een ding gemeen en dat is dat we goed wifi willen hebben.

Snel en betrouwbaar WIFI kan ervoor zorgen dat alles net even lekkerder werkt en je die Zoom meeting of je webinar rustiger in gaat.

Het Aruba Instant On portfolio levert hoge prestaties, veilige WIFI toegang voor een aantrekkelijke prijs. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Lekker achter in de tuin in de patio die meeting bijwonen.

Meer weten?

Wil je meer weten? Ik vertel je hier graag meer over. Ik ben te bereiken via rene@wifi-support.nl of 06-53922492. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.