035-5238300 info@wifi-support.nl
Selecteer een pagina
Wifi basisschool

Op de basisschool wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale leermiddelen zoals Ipads en laptops, hiervoor is een betrouwbaar en beheersbaar draadloos netwerk nodig. Speciale basisschool De Korenburg heeft gekozen voor de educatieve wireless oplossing van Aruba Networks die de beste security , beheer en schaalbaarheid biedt voor draadloze netwerken.

Aruba Instant de ideale oplossing voor het basisonderwijs

Uitbreiding is eenvoudig door een accesspoint bij te plaatsen, zonder beheer, zonder configuratie, zonder extra kosten. De configuratie wordt automatisch overgenomen van het geïnstalleerde draadloze netwerk.

Gebruikersvriendelijk draadloos netwerk

De docenten en leerlingen hebben gescheiden toegang tot het netwerk door user based access controll en fysieke scheiding door Vlan implementatie. Ook voor de ouders is er een gsat netwerk zodat zij als ze even moeten wachten op het schoolplein toegang hebben tot het internet en bij aanmelden direct doorgelinkt worden naar de website van de school met het laatste nieuws.

Inzet Wifi Support Wifi support heeft in samenwerking met Sourceware het volledig ontwerp, site-survey (inmeting), installatie en configuratie van het Aruba wireless netwerk gerealiseerd.

Interesse in goed draadloos netwerk