Wifi school

In de zorg neemt de vraag naar Wifi toe. Ouderen die uit een thuis situatie naar de zorg gaan zijn vaak gewend aan het gebruik van IPads, tablets, laptops en smartphones. Zij zijn gewend om online hun hun bankzaken te regelen en vinden het fijn om via email of Skype contact te houden met vrienden en familie. Zij vinden het normaal dat er ook veilig en goed werkend in hun nieuwe zorg omgeving beschikbaar is.

Er is toch wel Wifi?

Helaas constateren nieuwe bewoners steeds vaker dat er geen of beperkt Wifi is en worden zij gedwongen om een duur mobiel data abonnement te nemen of moeten zij uitwijken naar een andere locatie. Als zorgverlener wilt u niet alleen goede zorg verlenen maar ook dat de bewoners actief blijven. Onderzoek heeft uitgewezen dat het actief houden van de hersenen de levensstandaard verbeterd. Goed voorbeeld hiervan zijn de online spelletjes zoals Wordfreud waar je online scrabble kan spelen met meerdere personen, om dit te kunnen is een Wifi verbinding naar het internet noodzakelijk. Naast Wifi voor de bewoners is Wifi voor uw verzorgend personeel een goede investering, direct toegang tot zorg systeem via smartphone of iPad.

Wifi voor uw bewoners en personeel!

Geef uw bewoners en personeel ook de voordelen van een veilige en betrouwbare Wifi omgeving waar uzelf geen omkijken naar heeft.

Interesse in goed draadloos netwerk