Advies en ontwerp

Installatie

Support

Advies wifi netwerk zorginstelling
Wifi is onze specialiteit. We kijken naar uw infrastructuur, de apparatuur, en het verwachte gebruik. Professioneel wifi is niet simpel een paar accespoints plaatsen. De basis voor goed Wifi netwerk is een gedegen ontwerp. Dat doen wij voor u.
Installatie wifi netwerk zorginstelling
De installatie van een Wifi netwerk is voor de meeste mensen een onbegonnen klus. Wij zorgen voor de apparatuur en de aanleg van uw wifi netwerk. Hierbij weten wij zeker dat het werkt en heeft u de kwaliteit van een snel internet. Voor ons is belangrijk dat u kunt vertrouwen op een goede installatie.
Support wifi netwerk zorginstelling
Wij hechten veel waarde aan een goede support van uw Wifi netwerk. Bij de installatie letten we er al op dat u goed zelf het beheer kunt voeren en dat er gewerkt wordt met kwaliteitsapparatuur. Wanneer het dan onverhoopt tioch niet werkt zoals u wenst dan zijn wij dicht in de buurt voor persoonlijke support.

Wifi netwerk zorginstelling


Referentie Zorgtehuis Mitt Hem

Om de bewoners en zorgverleners in het Zorgtehuis Mitt Hem in Zierikzee goed van dienst te wordt gewerkt met het persoonlijke zorgdossier. Om deze effectief en direct bij te werken is toegang tot internet nodig in de zorgkamers en centrales ruimtes. Wifi support heeft dit verzorgt voor 32 zorgkamers, de centrale ruimtes en een scheiding gemaakt in een gastnetwerk en een sneller netwerk voor het personeel.

Voor een goed en snel wifi netwerk zonder zorgen