Aanleg Wifi netwerk school OBS de Ploeg Laren
Aanleg Wifi netwerk school OBS de Ploeg Laren

Wifi netwerk hoofdkantoor HZPC

Met meer dan 10 vestigingen in Europa en daarbuiten, zijn wij wereldwijd leverancier van pootgoed in de verschillende sectoren. Samen met onze ruim 300 medewerkers, 800 telers en 55 kwekers willen we het aanbod van nieuwe, specifieke rassen blijven verbeteren.

Medewerkers van ons kantoor hebben steed steeds meer apparaten die op het Wifi netwerk willen komen.
De traditionele desktop maakt steeds meer plaast voor laptop, tablets en natuurlijk allerlei mobile devices.

Omdat ons wifi netwerk een stevige upgrade nodig had, hebben we gekozen voor Wifi-Support. Naast een gedegen ontwerp is er ook uitvoerige site survey uitgevoerd. Zodoende is er een duidelijk beeld ontstaan, wat precies de sterkte van het wifi signaal is, in alle ruimte’s in ons kantoor.

Ook heeft wifi-support de uitstekende Aruba Instant apparaten geleverd en gemonteerd. Deze apparaten kunnen met hun ac technologie wel een doorvoersnelheid van 1,3 Gbps halen.
Voorbereid op de “demanding future”, hebben de Aruba’s ook de mogelijkheid om gebruikers automatisch door te sturen naar een Aruba Access point die het wat minder druk heeft.
Zodoende kun je als medewerker gewoon door het kantoor lopen met je laptop, en altijd een goede wifi verbinding houden.

Ervaring met Wifi-Support

Wij hebben onze wifi aan laten sluiten door Wifi Support van Rene van der Klis.
Naast de uitstekende support, zijn we als bedrijf zijn zeer tevreden met de geboden oplossing.

Bertus Roose

IT manager, HZPC Holland

Interesse in een professioneel wifi netwerk

Beheer

Beheer van uw Wifi netwerk kan heel tijdrovend en frustrerend zijn, hoe houd u alles onder controle? Veel voorkomende problemen bij het Wifi beheer zijn;gebruikers die geen toegang krijgen, Verbindingen die wegvallen. Het beheer van accespoints,ontoegankelijk dashboard voor beheer. Tijd voor professioneel Wifi!

Veiligheid

Veilig gebruik van uw Wifi netwerk. Weet u wie er op uw netwerk verbonden is, en waartoe hebben zij toegang. Wie krijgen er wel toegang en wie niet en welke capaciteit mogen ze gebruiken. Veiligheid is tegenwoordig essentieel voor het goed kunnen werken op meerdere devices.

Capaciteit

Niets is vervelender wanneer de snelheid van uw Wifi onvoldoende is of wanneer de capaciteit ontoereikend is voor uw gasten of gebruikers. De capaciteit is afhankelijk van veel factoren. Door het toenemende gebruik van Wifi vraagt dit om een een goede infrastructuur en implementatie.