Aanleg Wifi netwerk school OBS de Ploeg Laren

Wifi netwerk school OBS De Ploeg

Wifi-Support heeft bij OBS De Ploeg in Laren een professioneel Wifi netwerk aangelegd. OBS De Ploeg heeft zijn blijk van waardering hierover aan ons teruggekoppeld.

 

Ervaring met Wifi-Support

Wij hebben onze wifi aan laten sluiten door Wifi Support van Rene van der Klis. Het materiaal wat Rene gebruikt is erg goed hij kon goed uitleggen wat de apparatuur zo bijzonder maakt en zoveel beter als de huis-tuin en keuken wifi die we eerst hadden. De wifi is goed en snel aangesloten en de nazorg was ook prima. Al met al zijn wij dus erg tevreden.  Obs De Ploeg – Laren.

Marc Lenten

ICT Coordinator, Basisschool OBS De Ploeg

Ook goed wifi in uw school

Beheer

Beheer van uw Wifi netwerk kan heel tijdrovend en frustrerend zijn, hoe houd u alles onder controle? Veel voorkomende problemen bij het Wifi beheer zijn;gebruikers die geen toegang krijgen, Verbindingen die wegvallen. Het beheer van accespoints,ontoegankelijk dashboard voor beheer. Tijd voor professioneel Wifi!

Veiligheid

Veilig gebruik van uw Wifi netwerk. Weet u wie er op uw netwerk verbonden is, en waartoe hebben zij toegang. Wie krijgen er wel toegang en wie niet en welke capaciteit mogen ze gebruiken. Veiligheid is tegenwoordig essentieel voor het goed kunnen werken op meerdere devices.

Capaciteit

Niets is vervelender wanneer de snelheid van uw Wifi onvoldoende is of wanneer de capaciteit ontoereikend is voor uw gasten of gebruikers. De capaciteit is afhankelijk van veel factoren. Door het toenemende gebruik van Wifi vraagt dit om een een goede infrastructuur en implementatie.