035-5238300 info@wifi-support.nl
Selecteer een pagina
Evenementen wifi

U kent het vast wel, u heeft veel moeite gedaan om geïnteresseerden naar uw evenement te halen en dan net als u iets van Internet wilt laten zien tijdens uw presentatie doet de wifi hotspot het niet meer. Een veel voorkomende oorzaak is overbelasting, uw gasten die in de zaal zitten maken ook gebruik van de wifi hotspot waardoor deze overbelast raakt en daardoor onbetrouwbaar wordt.

Betrouwbaar evenementen Wifi

De organisator van de Methode Oriëntatie dagen waar 5 uitgevers de nieuwe leesmethodes voor het basis onderwijs onder de aandacht brengen van docenten had de uitdaging om dit op te lossen. Met de plaatsing van onze evenementen Wifi zenders in vijf zalen per locatie is de optimale internetverbinding ter plekke gerealiseerd. Hiermee is oa de communicatie tussen het digibord en de laptops van de presentatoren van de uitgeverijen storingsvrij geregeld voor een zorgeloze presentatie.

Wifi-Support heeft er voor gezorgd dat de presentaties probleemloos zijn verlopen op de verschillende locaties in het land. Wifi-Support verzorgd evenementen wifi voor kleine en middelgrote evenementen door het gehele land.

Ook betrouwbaar wifi op uw evenement