Lync+ biedt de volledige functionaliteit van Microsoft Lync vanaf een hosting platform. Deze oplossing maakt het mogelijk om op verschillende manieren samen te werken met directe collega’s maar ook met relaties buiten een organisatie. Gebruikers kunnen moeiteloos schakelen tussen chatten, onderling gratis bellen, video- en groepvergaderen en desktop delen. Daarnaast is het mogelijk om deze oplossing te gebruiken als vervanging van een telefooncentrale, (goedkoper) extern bellen met een normaal telefoonnummer. Lync+ is daarnaast volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook.

Waarom Hosted Lync ?

Hosted lync is als abonnements vorm al beschikbaar zijn vanaf één gebruiker. Er zijn verschillende varianten die de gebruikers verschillende functionaliteiten biedt, van chatten tot extern bellen naar vast en mobiel. Onafhankelijk van het afgenomen pakket, kan elke gebruiker profiteren van alle voordelen van Lync+. Deze voordelen betekenen dat er geen zorgen meer zijn over de aanschaf van servers, beheer of licenties. Alle gebruikersinstellingen, back-ups en updates van de benodigde software zijn onderdeel van het abonnement. En dat alles voor een vaste prijs per gebruiker per maand.

Betrouwbare leverancier

Hosted Lync+ wordt geleverd door onze partner Parentix, dé application hosting provider voor bedrijven. Zij bieden Microsoft Lync aan vanaf hun eigen hosting platform.

Slimmer communiceren doet u met Hosted Lync

  • De volledige functionaliteit van Microsoft Lync vanuit de Parentix cloud
  • Te gebruiken als complete vervanging van uw telefooncentrale
  • Extern bellen via hosted Lync met een normaal telefoonnummer
  • Volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook
  • De ultieme manier van communiceren en samenwerken
  • Onderling gratis bellen en besparing op externe belkosten (nationaal / internationaal)
  • Verschillende varianten beschikbaar vanaf één gebruiker
  • Vaste prijs per gebruiker, maandelijks opzegbaar
  • Supportdesk in Nederlands en Engels

 

Maand gratis Hosted Lync proberen?

Wilt u graag kosteloos en zonder verdere aankoopverplichting een maand Hosted Lync proberen? Dat kan!

Hiervoor zijn geen lastige installaties of getraind personeel nodig, maar stuur ons uw gegevens met de vermelding dat u graag gebruik wilt maken van dit aanbod en wij zorgen dat u een maand gratis gebruik kan maken van Hosted Lync

Gratis een maand uitproberen